Workshop bruidsfotografie #day1

Op 18 oktober en 19 oktober 2019 heb ik een weekend workshop bruidsfotografie gevolgd. Hier gaan we het hebben over dag één.

Leerzame eerste dag

Bruidsfotografie is een tak van sport wat mij erg interesseert.

In 2018 heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd in Huissen. Zelf woon ik namelijk in Westervoort. Het bruidspaar kende ik vanuit mijn stage als webdesigner. Heel spannend om hun bruiloft vast te leggen! Omdat dit de eerste keer was, nam ik mijn toenmalige vriend mee ter assistentie. We waren bij de voorbereidingen, familiemomentjes, de ceremonie, proost, eten en uiteindelijk het feest.

Omdat mij bruidsfotografie erg aanspreekt, wilde ik hier verder in gaan. Ik zocht op internet naar cursussen en kwam al gauw bij een weekend workshop bruidsfotografie van Peter Lammers. De workshop was op 18 oktober en 19 oktober 2019. Dit was een zeer intensief, gezellig en leerzaam weekend.

Op 18 oktober kregen we veel theorie en tips over een ideale onderneming eruit ziet. Er kwam veel passie bij kijken, wat mij erg enthousiast maakte. De theoriedag was bij Peter op kantoor, bij De Leeuwenbrug in Deventer.

Na een dag vol gave informatie, hebben we deze afgesloten met een loveshoot, om in te komen voor de volgende dag. Peter had een stelletje geregeld, die wij mochten fotograferen bij de loveshoot. De foto’s mogen we ter portfolio gebruiken.

Een mooie eerste workshopdag! Zie hier bruidsworkshopdag 2.

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders