Reviews

Hieronder kun je lezen wat mijn klanten van mij en mijn shoots vinden. De reviews worden uitgeladen vanuit Kiyoh.

Schrijf beoordeling Alle beoordelingen
Gemiddelde
9.9
Aantal beoordelingen
25
Beveelt aan
100%
10
Professionele en mooie foto's

Chelsey heeft erg mooie foto's van onze bruiloft gemaakt. Al onze geliefden zijn mooi in beeld gebracht. Ook de sfeer heeft Chelsey perfect kunnen vastleggen! Daarnaast is Chelsey professioneel en weet ze precies waar, hoe en op welke manier de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's en raden Chelsey aan iedereen aan!

Mylene
Westervoort - 28-12-2022
Beveelt aan
10
Ontspannen

Chelsey heeft portretfoto's gemaakt van ons team. Dat deed ze op een hele prettige manier. Ze dacht goed met ons mee en stelde iedereen op zijn gemak. Het resultaat is een serie foto's waar iedereen ontspannen op staat. Daarnaast maakte ze een aantal sfeerfoto's die ook bijzonder goed gelukt zijn en passen bij het doel waar we ze voor nodig hebben. Daarin denkt Chelsey ook goed mee.

Margriet
Arnhem - 16-12-2022
Beveelt aan
10
Geweldig

Super newborn shoot gehad met hele mooie foto’s. We zijn heel erg tevreden

Sharona
Huissen - 25-11-2022
Beveelt aan
10
Fotoshoot met de hondjes

Zo blij dat we vlak voordat we afscheid moesten nemen van Gandalf nog een mooie fotoshoot hebben laten maken. Wat een mooie herinnering van Gandalf, samen met Ziva en ons hebben we hier aan overgehouden. Dank je wel lieve Chelsey Goldewijk, CG-Fotodesign dat je op zo'n korte termijn nog tijd voor ons had. De foto's en het album zijn heel mooi geworden. Karin & Willem

Willem
Westervoort - 20-11-2022
Beveelt aan
9
Prachtige newborn foto's van ons zoontje!

Chelsey kwam bij ons thuis toen ons zoontje 2 weekjes jong was. Het voelde meteen heel vertrouwd en ongedwongen en ze nam ook de tijd om ons op verschillende manieren vast te leggen. De foto's zijn echt heel mooi geworden en wij zijn superblij dat we deze momenten vast hebben laten leggen.

Kristie Wanders
Groessen - 20-11-2022
Beveelt aan
10
Een zwangerschapsshoot om niet te vergeten

Na een eerdere shoot bij Chelsey gedaan te hebben, was het voor ons vanzelfsprekend om nu onze zwangerschapsshoot bij Chelsey te doen. De locatie was een andere dan de vorige keer en ook deze was perfect uitgezocht. Het was heerlijk relaxed en ontspannen! Wij hebben een enorm leuke shoot gehad (het resultaat is ook geweldig) en gaan Chelsey zeker benaderen voor de newborn shoot in januari.

Nanda
Westervoort - 20-11-2022
Beveelt aan
10
Chelsey heeft oog voor detail!

Mijn 1e kennismaking met CG fotodesign was top. Het resultaat was geweldig. Chelsey heeft echt oog voor detail en dat zie je aan de foto’s!

Sjoukje
Arnhem - 24-05-2022
Beveelt aan
10
Foto-shoot met mijn hond

In augustus een hele leuke foto-shoot gehad samen met mijn hond. Ik ben echt heel blij met het resultaat! Het zijn geen “statie-portet” foto’s geworden maar spontane, ongedwongen foto’s, precies zoals ik voor ogen had.

Silvia
Zevenaar - 21-05-2022
Beveelt aan
10
Onze allereerste fotoshoot

Chelsey is een fijne, professionele fotograaf, die je op je gemak stelt, en door middel van kleine opdrachtjes doet vergeten, waar je mee bezig bent. Resultaat zijn prachtige, ongedwongen foto's. We hadden nog nooit eerder een fotoshoot gedaan, we vonden het een geweldige ervaring.

Ineke Stam
Zutphen - 20-05-2022
Beveelt aan
10
Vaste fotograaf sinds de eerste kennismaking!

Zeer professionele fotografe. Vorig maand bij Chelsey portretfoto's laten maken om mijn CV te updaten en sollicitatiebrieven te verzenden. Chelsey luistert aandachtig naar je wensen en laat de fotoshoot erg natuurlijk en prettig verlopen. Daarnaast had ik mijn portretfoto's drie uur na de fotoshoot ontvangen. Al in al, een sterke aanrader en mijn go-to fotografe voor in de toekomst!

Mexx Holweg
Wageningen - 20-05-2022
Beveelt aan

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

Enthousiast door de reviews?

Enthousiast door de reviews?

Ben je door deze reviews enthousiast geworden voor een fotoshoot? Bekijk mijn dienstenpagina voor de verschillende soorten shoots. Krijg ik een berichtje van jou?

Diensten bekijken
Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders