Reviews

Hieronder kun je lezen wat mijn klanten van mij en mijn shoots vinden. De reviews worden uitgeladen vanuit Kiyoh.

Schrijf beoordeling Alle beoordelingen
Gemiddelde
9.9
Aantal beoordelingen
29
Beveelt aan
100%
10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan
10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan
10
Een prachtige fotoshoot die we zeker vaker gaan laten doen!

Voor moederdag enorm verrast met een prachtige fotoshoot van onze 2 dochters. Chelsey is enorm vakbekwaam, neemt uitgebreid alle tijd, communicatie is heel duidelijk en tijdens de fotoshoot hebben onze meiden enorm genoten van alle grappen en gezelligheid. We bevelen Chelsey dan ook voor de volle 100% aan bij iedereen en kunnen zelf niet wachten tot we een shoot kunnen doen met het hele gezin.

Linda
Westervoort - 19-05-2023
Beveelt aan
9
Chelsey weet precies de juiste momenten te pakkem

Mooie foto's gekregen van onze familie. De plek was heel geslaagd en naast de officiële foto's zijn er ook leuke en grappige foto's op onverwachte momenten gemaakt.

Lucie
Arnhem - 14-05-2023
Beveelt aan
10
Professioneel , heel goed voorbereid.

Chelsey heeft van onze familie foto's gemaakt Door haar goede voorbereiding en professionaliteit ging het op de dag zelf vlot en ongedwongen. Hierdoor hebben we spontane en hele mooie foto's. Omdat er ook kleintjes bij waren was het belangrijk dat het niet te lang zou duren . Daar hield ze heel goed rekening mee .

catrien
loil - 14-05-2023
Beveelt aan
10
Chelsey Goldewijk : sociaal vaardige topfotograaf

Chelsey had de opdracht om bij kunstlicht een fotoreportage te maken van een feest met ongeveer 50 personen. Haar reportage is zeer compleet. Ze zorgt er voor dat iedereen op een ontspannen manier optimaal op de foto komt. Het gebrek aan daglicht is voor haar geen enkel probleem. Ze maakt haarscherpe foto's waarbij de aanwezige kleuren goed tot uiting komen. De geweldige sfeer van het feest weet zij goed vast te leggen. Ze heeft ook een scherp oog voor kleine details. Wat haar zo bijzonder maakt, is dat zij haar perfecte foto prestaties weet te combineren met een natuurlijke, sociale omgang, zonder enige druk of stress. Ik kan deze jonge vakvrouw bij iedereen aanbevelen. Als Chelsey bij u komt, dan kan er wat de foto's betreft niets mis gaan.

Adriaan
Wijk bij Duurstede - 11-05-2023
Beveelt aan
10
Professionele en mooie foto's

Chelsey heeft erg mooie foto's van onze bruiloft gemaakt. Al onze geliefden zijn mooi in beeld gebracht. Ook de sfeer heeft Chelsey perfect kunnen vastleggen! Daarnaast is Chelsey professioneel en weet ze precies waar, hoe en op welke manier de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's en raden Chelsey aan iedereen aan!

Mylene
Westervoort - 28-12-2022
Beveelt aan
10
Ontspannen

Chelsey heeft portretfoto's gemaakt van ons team. Dat deed ze op een hele prettige manier. Ze dacht goed met ons mee en stelde iedereen op zijn gemak. Het resultaat is een serie foto's waar iedereen ontspannen op staat. Daarnaast maakte ze een aantal sfeerfoto's die ook bijzonder goed gelukt zijn en passen bij het doel waar we ze voor nodig hebben. Daarin denkt Chelsey ook goed mee.

Margriet
Arnhem - 16-12-2022
Beveelt aan
10
Meedenkend en professioneel

Chelsey is ontzettend meedenkend en professioneel. Ze heeft ons op korte termijn kunnen helpen en onze bruidsfotos zijn super mooi geworden! Chelsey heeft ervaring en weet precies hoe ze je moet neerzetten om de perfecte foto te krijgen! Ik raad Chelsey aan iedereen aan die graag mooie bruids- of gewone fotos wil laten maken!

Mylene
Westervoort - 09-12-2022
Beveelt aan
10
Geweldig

Super newborn shoot gehad met hele mooie foto’s. We zijn heel erg tevreden

Sharona
Huissen - 25-11-2022
Beveelt aan

Reviews aan het laden

End of content

Alle reviews zijn geladen

Enthousiast door de reviews?

Enthousiast door de reviews?

Ben je door deze reviews enthousiast geworden voor een fotoshoot? Bekijk mijn dienstenpagina voor de verschillende soorten shoots. Krijg ik een berichtje van jou?

Diensten bekijken
Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders