Portretfoto

5/5
Zeer professionele fotografe. Vorig maand bij Chelsey portretfoto's laten maken om mijn CV te updaten en sollicitatiebrieven te verzenden. Chelsey luistert aandachtig naar je wensen en laat de fotoshoot erg natuurlijk en prettig verlopen. Daarnaast had ik mijn portretfoto's drie uur na de fotoshoot ontvangen. Al in al, een sterke aanrader en mijn go-to fotografe voor in de toekomst!
Mexx Holweg

Gezinsshoot

5/5
Op een prachtige locatie van de Posbank (met bos, heide en zand) is er door Chelsey een hele mooie serie foto's gemaakt van mijn gezin. Wat een lol hebben wij gehad. Een heerlijke ontspannen fotosessie is het geworden. Een echte aanrader.
Yvonne

Newborn

5/5
Een fotoshoot gehad met mn vriend en onze toen 6 weken oude zoontje. De foto's zijn prachtig geworden, heel erg spontaan, niks ziet er geforceerd uit en tijdens de foto's maken was er ook geen enkel moment dat we ons ongemakkelijk voelde! Heel fijn gedaan en met veel geduld omdat die kleine er in het begin niet zo'n zin in had haha! Wat ook echt te zien was, was het plezier dat ze erin had om de foto's te maken! Echt een aanrader dus!!
Newborn | CG-Fotodesign
K & P

Portretfoto's Anne-Lie

5/5
Chelsey is een gezellige meid en erg enthousiast over haar vak. We volgden toevallig allebei dit jaar een fotografiecursus en spraken daarna nog een keer af om de theorie en praktijk te herhalen, door elkaar op de foto te zetten. Conclusie: we staan allebei toch liever àchter de camera in plaats van voor de camera😃😉Maar er zaten goede shots tussen, bedankt voor de gezelligheid en de foto's die je hebt gemaakt Chelsey!
Anne-Lie Fotografie
Anne-Lie

Portretfoto's Laura

5/5
Ik heb een persoonlijke fotoshoot gehad van Chelsey. Normaal vind ik poseren altijd wat ongemakkelijk, maar bij Chelsey had ik niet het gevoel te moeten poseren. Het ging allemaal vanzelf door haar aanwijzingen en de manier waarop zij de shoot aanpakt. Ook het lachen ging erg makkelijk, want ik heb nog nooit zo veel met een echte lach op foto's gestaan (en zonder kaakpijn van het vele lachen). Hierdoor lijken de foto's spontaan en niet met een gemaakte lach. Ook de kwaliteit van de foto's was super en ik ontving ze erg snel. Een top fotograaf om zeker aan te bevelen!

Bruidsfotografie M&A

5/5
Ik ken Chelsey en haar kwaliteit als fotograaf al jaren en het was dus ook geen lang denkwerk om haar te vragen om onze bruiloft vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik heb er geen moment spijt van gehad, want alles van voorbereiding tot de dag zelf is in detail vastgelegd. Alle gasten staan op de foto, alle gebeurtenissen zijn gevolgd. Het is duidelijk dat ze haar passie in kan zetten voor een gebeurtenis waar niets volgens plan gaat en waar dingen gelijk goed gefotografeerd moeten worden. We zijn enorm blij.
Bruidsfotografie CG-Fotodesign
M&A