It’s me, Chelsey

Hi, ik ben Chelsey (25), een enthousiaste creatieveling. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik in de creatieve industrie wilde werken. Naast mijn baan in loondienst als webdesigner, heb ik een eigen fotografie bedrijf: CG-Fotodesign.

Shoot plannen
Foto door Esy Theresa Fotografie

Wist je dat…

…CG-Fotodesign officieel een bedrijf is sinds februari 2018? Daarvoor was ik natuurlijk ook al bezig, maar ingeschreven bij de KVK sinds 2018.

…de letters CG staan voor Chelsey Goldewijk? En dat Fotodesign in het begin stond voor de richtingen grafisch, webdesign en fotografie?

…er bij mijn fotoshoots gebruik wordt gemaakt van leuke opdrachtjes om jou zo veel mogelijk jezelf te laten zijn?

…ik al 7 workshops en cursussen heb gevolgd om mijn kennis uit te breiden?

…ik bij mijn doordeweekse baan als webdesigner ook als fotograaf wordt ingezet?

…mijn trouwalbums zorgvuldig met de hand in Portugal gemaakt worden?

Reviews

10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan
10
Een prachtige fotoshoot die we zeker vaker gaan laten doen!

Voor moederdag enorm verrast met een prachtige fotoshoot van onze 2 dochters. Chelsey is enorm vakbekwaam, neemt uitgebreid alle tijd, communicatie is heel duidelijk en tijdens de fotoshoot hebben onze meiden enorm genoten van alle grappen en gezelligheid. We bevelen Chelsey dan ook voor de volle 100% aan bij iedereen en kunnen zelf niet wachten tot we een shoot kunnen doen met het hele gezin.

Linda
Westervoort - 19-05-2023
Beveelt aan

Hoe ga ik te werk?

Als je een shoot bij mij boekt, dan kies je voor het maken van een mooie herinnering. Om de shoot spontaan te laten verlopen gebruik ik leuke vragen en opdrachtjes, waardoor je meer met elkaar bezig bent dan met mij. Een moment waarbij de meest ongedwongen foto’s ontstaan, waar je jezelf later op herkent. En die wil je toch hebben?

Omdat ik het belangrijk vind om mee te maken wat mijn bruidsparen, gezinnen of zakelijke klanten ervaren, ga ik zelf ook af en toe op de foto. Soms trek ik erop uit met collega fotografen om elkaar omstebeurt te fotograferen.

Contact opnemen
Foto's: Anne-Lie Fotografie

Plan een shoot in!

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Of wil je een fotoshoot inplannen? Super leuk! Ik zie graag een berichtje tegemoet!

Contact opnemen

Gewerkt voor/met

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders