It’s me, Chelsey

Hi, ik ben Chelsey (26), een enthousiaste creatieveling. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik in de creatieve industrie wilde werken. Naast mijn eigen fotografie bedrijf (CG-Fotodesign), werk ik ook als webdesigner bij een internetbureau.

Shoot plannen
Foto door Esy Theresa Fotografie

Wist je dat…

…CG-Fotodesign officieel een bedrijf is sinds februari 2018? Daarvoor was ik natuurlijk ook al bezig, maar ingeschreven bij de KVK sinds 2018.

…de letters CG staan voor Chelsey Goldewijk? En dat Fotodesign in het begin stond voor de richtingen grafisch, webdesign en fotografie?

…er bij mijn fotoshoots gebruik wordt gemaakt van leuke opdrachtjes om jou zo veel mogelijk jezelf te laten zijn?

…ik al 7 workshops en cursussen heb gevolgd om mijn kennis uit te breiden?

…ik bij mijn doordeweekse baan als webdesigner ook als fotograaf wordt ingezet?

…mijn trouwalbums zorgvuldig met de hand in Portugal gemaakt worden?

Reviews

Hoe ga ik te werk?

Als je een shoot bij mij boekt, dan kies je voor het maken van een mooie herinnering. Om de shoot spontaan te laten verlopen gebruik ik leuke vragen en opdrachtjes, waardoor je meer met elkaar bezig bent dan met mij. Een moment waarbij de meest ongedwongen foto’s ontstaan, waar je jezelf later op herkent. En die wil je toch hebben?

Omdat ik het belangrijk vind om mee te maken wat mijn bruidsparen, gezinnen of zakelijke klanten ervaren, ga ik zelf ook af en toe op de foto. Soms trek ik erop uit met collega fotografen om elkaar omstebeurt te fotograferen.

Contact opnemen
Foto's: Anne-Lie Fotografie

Neem jij contact op?

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Of wil je een fotoshoot inplannen? Super leuk! Ik zie graag een berichtje tegemoet!

Contact opnemen

Gewerkt voor/met

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders