Fotoshoots

Er zijn veel verschillende soorten shoots waar je mij voor kan inschakelen. Naast trouwfotografie kun je ook bij mij terecht voor zakelijke fotografie, een loveshoot, een zwangerschaps shoot, een newbornshoot en een gezinsshoot. Kijk hieronder voor meer informatie.

Loveshoot

Net verliefd, al heel wat jaren samen of houden jullie gewoon heel erg van elkaar? Ik leg de liefde vast tijdens een liefdevolle loveshoot.

Shoot plannen Bekijk meer

Zakelijke fotografie

Wil jij aan jouw klanten laten zien wie jij bent, wat jij doet en wat jouw bedrijf inhoudt? Ik help je graag verder met nieuw beeldmateriaal voor social media of je nieuwe website.

Shoot plannen Bekijk meer

Gezinsshoot

Waardevolle momenten beleven met je gezin tijdens een gezellige en liefdevolle gezinsshoot.

Shoot plannen Meer lezen over gezinsshoot

Zwangerschaps
shoot

Wauw, je bent in verwachting. Dat is zo speciaal! En voor je het weet is dit weer voorbij. Tijd om dit mooie moment te koesteren!

Shoot plannen Bekijk meer

Newbornshoot

Jullie zijn helemaal in de wolken van jullie pasgeboren kindje. In de eerste maanden verandert je baby het snelste. Hoe mooi is het dan dat je later de foto’s van jullie pasgeboren kindje kunnen terugzien?

Shoot plannen Bekijk meer

Trouwfotografie

Jullie slaan het trouwalbum open en er verschijnt spontaan een glimlach. Jullie herbeleven deze bijzondere dag en het brengt precies dát gevoel weer met zich mee. Dat is waar ik voor sta!

Kennismakingsgesprek Bekijk meer
Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders