Vintage Photobooth verhuur

Laat jouw bruiloft of event nog meer shinen met de vintage photobooth!

Photobooth uit regio Arnhem

Het is zover! Met trots kan ik laten weten dat je bij mij deze hele gave Vintage Photobooth kunt huren!

Dit is een perfecte toevoeging voor jouw (huwelijks)feest of evenement! Met de gepersonaliseerde (en snel geprinte) fotoprints hebben de gasten een tastbare herinnering om mee naar huis te nemen.

Ik ben een enthousiaste franchisenemer van Vrolijke Gasten Photobooths. Een bedrijf waar ik vanaf het begin al voor werkte op ZZP basis. Waarbij ik hielp om de verschillende gave photobooths op locatie langs te brengen, te installeren en op te halen. En nu heb ik ook een eigen photobooth, en wat voor één!

Zoek jij een gave photobooth voor jouw (huwelijks)feest of event? Dan ontvang ik natuurlijk graag een berichtje van je ;-)!

Meer info over de photobooth

Waarom kies je juist wél voor een Photobooth?

Bruidsparen of feest organisators denken wel eens: moet ik een photobooth wel doen? Het is weer een extra kostenpost. Hieronder een aantal redenen om juist wél voor een photobooth te kiezen!

Leuke tastbare herinnering

Net als dat een fotograaf voor een tastbare herinnering zorgt, is een photobooth ook een geschikte toevoeging voor jouw feest. Na het maken van de foto wordt namelijk direct het printje afgedrukt. Deze kunnen de gasten naar huis nemen en hebben altijd een mooie herinnering aan jouw feest.

Gezelligheid gegarandeerd

Het maken van foto’s bij de photobooth is hartstikke leuk. Je kunt er zo gek op staan als je zelf wilt. En om het nog leuker te maken, is het gebruiken van de foto props een super leuke toevoeging. Laat aan de mensen zien wie er de leukste foto kan maken!

Persoonlijkheid

De print kun je van te voren laten instellen. Lever je uitnodiging bij ons aan en wij maken hier een leuk en gepersonaliseerde print van. Als de foto’s gedrukt gemaakt zijn, worden ze afgedrukt in de stijl van jouw feest!

De gasten hebben iets te doen

Naast de band of dj die speelt, de dansende mensen en de drankjes die geschonken worden, geeft de photobooth een extra bezigheid voor de gasten.

Laat een leuk bericht achter in het gastenboek

Wil je dat de gasten een leuk bericht voor je achter laten? Leg een gastenboek neer en laat de gasten daar de foto in plakken. Het is leuk om daar stiften en stickers bij te leggen, zodat de gasten een mooi bericht kunnen achterlaten.

Geschikt voor alle leeftijden

Of nou de kids van 10 jaar op de foto gaan of opa en oma van 80… Iedereen vindt een photobooth een leuk entertainment!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders