Trouwdag herbeleven

Janneke en Anna mochten hun trouwdag opnieuw herbeleven. Ze waren namelijk model bij een bruidsworkshop. En daar mocht ik bij zijn!

J&A zeiden ja!

Bij de weekend bruidsworkshop, georganiseerd door Peter Lammers, mocht ik backstage beelden schieten. Een groep nieuwe, enthousiaste cursisten stonden klaar om dat weekend alles over bruidsfotografie en daaromheen te leren. De workshop speelde zich af bij Hotel Gaia in Diepenveen.

Alles was geregeld: bruidspaar, visagie, locatie, een lekkere lunch voor iedereen, bloemen, jurken, taart, ontworpen kaarten, natuurlijk de cursisten en nog veel meer. In 2019 heb ik zelf ook mee gedaan aan de weekend workshop. Tof om dit weer eens herbeleefd te hebben en het van de zijlijn te zien.

Wat deze editie zo leuk maakte, was dat er een styled table en een backdrop werden verzorgd. Een styled table is een gestileerde tafel vol met mooie creaties. Perfect om foto’s van te maken, dat levert natuurlijk mooie kiekjes op! Als kers op de taart waren er dit keer niet één maar twee prachtige bruidjes.

We begonnen met de first look, waarbij het bruidspaar elkaar voor het eerst in elkaars trouwjurk zagen. Een mooi moment om vast te leggen! Terwijl het bruidspaar volop de mooiste dag van hun leven herbeleefden en hun trouw beloofden aan elkaar, waren wij met veel enthousiastme aan het fotograferen. En als laatste natuurlijk… De kus!

Neem contact op

Leveranciers

Foto’s gemaakt door CG-Fotodesign
Bruidsworkshop verzorgd door Peter Lammers van YourweddingphotosWorkshops
Make-up en haar: Partylooxx Deventer – Renate Husmans-Jonkhout
Styled table en backdrop: Puur trouwen – Margriet Smit
Bloemen van: Bloemist Thijs Harmens
Stationary: Merq – Linda Smand
Bruidstaart: Yummiesweetcakes
Locatie: Hotel Gaia
Bruidspaar: Janneke & Anna

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Gaan jullie trouwen en ben je geïnteresseerd geworden in mij als jullie fotograaf? Super leuk! Via de link hieronder kun je meer informatie lezen over bruidsfotografie.

Meer info

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders