Bruidsevenement 2019

Op 2 november was ik naar een bruidsevenement waar allemaal oud-cursisten en fotografen bij een kwamen om de liefde voor fotografie te delen.

Over het event

Dit evenement werd georganiseerd door Peter Lammers. Deze dag bestond vooral uit het netwerken met je collega’s, plezier hebben en het groeien. Er waren sprekers die vertelden over social media en over een persoonlijke groei. Ook was er een Photobooth waar de leukste en spontane momenten aan bod kwamen.

We hadden de hele dag door verschillende opdrachten, zoals; maak een Facebook post over het evenement. Degene met de leukste post wint een prijs. Heel leuk en iedereen deed actief mee.

Bij binnenkomst ontvingen we allemaal een keycord met onze naam en daarin een nummer voor de lunch + een letter. Degene met dezelfde letter vormden een groepje. Maar ik had twee letters. Een afwijkende: Z.

De letter Z...

Aan het einde van de dag waren er een aantal prijzen die werden weggegeven. Dit was op basis van de spelletjes en opdrachtjes. Ineens klonk Peter door de microfoon: ‘De personen met letter Z mogen naar voren komen’. Ik dacht oh dat ben ik, benieuwd wie dat nog meer heeft. Toen bleek ik ineens de enige te zijn! Dat was spannend. Ineens stond ik op het podium voor 100 andere fotografen.

Peter vertelde mij dat ik de ontwikkelingsprijs gewonnen heb, omdat ik op jonge leeftijd al aan het oriënteren ben met wat mij het meeste ligt in de fotografiewereld. De prijs was een kortingsbedrag op een workshop + een jaar lang een gratis licentie van Smart Albums & Smart Slides. Super gaaf om dit in ontvangst te mogen nemen!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders