Even voorstellen...

Mijn naam is Chelsey, 24 jaar en woonachtig in Westervoort. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik in de creatieve industrie wilde werken. Naast mijn baan als webdesigner, ben ik veel bezig met mijn fotografie bedrijf CG-Fotodesign.

Waar het begon…

In vakantieperiodes van school werkte ik twee jaar als productfotograaf. Ik fotografeerde daar sport medische producten die destijds op een webshop kwamen. Ook werkte ik van 2015 tot 2017 als fotograaf in Burgers Zoo, om gezellig de bezoekers te fotograferen.

In het weekend kon je mij vooral tegen komen in de bossen en natuur op zoek naar het perfecte plaatje van hertjes of zwijntjes. 

Chelsey Goldewijk | CG-Fotodesign

CG-Fotodesign, sinds 2018

Sinds januari 2018 ben ik begonnen met mijn eigen fotografiebedrijf CG-Fotodesign. De letters CG staan voor Chelsey Goldewijk, een deel van mijn initialen. Het deel Fotodesign betekende eerst de richtingen grafisch, webdesign en fotografie.

Nu

Via mijn huidige baan als webdesigner word ik ook bij klanten ingezet als fotograaf. Deze bedrijfsfoto’s worden vooral voor de nieuwe website van het bedrijf gebruikt om een goede sfeer te laten zien. 

Maar buiten deze baan ben ik vanuit CG-Fotodesign beschikbaar voor jouw gewenste fotoshoot! Het is namelijk zo geweldig om een blijvende herinnering te vast te leggen! 

Skills

Om mijn skills te verbeteren volg ik regelmatig diverse workshops. Ik heb al een weekend bruidsworkshop met daarbij een loveshoot en een bruidsshoot gevolgd, een flitsworkshop, een ‘how to keep it real‘ workshop en nog een paar! Ik ben hierin dus volop in aan het ontwikkelen. 

Ook ga ik vaak naar fotobeurzen waarbij ik kan oefenen met portretfotografie op modellen en waar je de nieuwste technieken kunt beleven.

Enthousiast geworden van mijn verhalen?

Bij CG-Fotodesign wordt er gebruik gemaakt van de Moment Design techniek; een oprechte, ongedwongen en spontane fotoshoot. 

Bij interesse kun je gerust een berichtje achterlaten voor een kennismakingsgesprek, call of mail!