Een tastbare herinnering

Yes, mijn eerste demo albums zijn binnen! En wauw wat zijn ze mooi geworden. Trots op het resultaat en het is ook echt een schitterende kwaliteit. Hieronder kun je het resultaat bekijken.

De reden dat ik deze albums laat zien, is dat er bij veel van mijn pakketten albums inbegrepen zit. Je hebt hiermee een tastbare herinnering en de foto’s blijven niet altijd in een mapje op de computer staan. Want zeg nou zelf, je hebt foto’s gemaakt, zet ze op de computer en kijkt er bijna nooit meer naar. Dat wil ik voorkomen. Het is namelijk leuk om af en toe eens te kijken naar jouw albums, om mooie herinneringen naar boven te halen. Het doet je dan misschien denken aan het bijzondere moment van toen, de emotionele periode of een grappige tijd.

Bij het maken van een album, neem ik jullie mee in het proces, zodat jullie ook achter de foto’s staan die in het album komen. Jullie krijgen een opmaak te zien, met een feedback ronde over bijvoorbeeld een foto die er mist of verschoven moet worden ;-).

De albums worden zorgvuldig met de hand ontwikkelt in Portugal. Doordat het met de hand wordt gemaakt en het niet uit Nederland komt, kan het minimaal twee weken duren voordat je je album kunt ontvangen. Maar dan heb je wel een fantastisch mooi album om trots op te zijn!

Heb jij mooie foto’s, maar nooit tijd gehad om het in een album te verwerken? Of wil jij een shoot met daarbij een mooi album? Dat kan allemaal.

— Let op, i.v.m. de maatregelen van het RIVM wordt er pas een shoot ingepland zodra dit weer verantwoord is.

Wil jij ook een mooi album voor je foto’s? Neem nu contact op

Categorieën: Ontwikkeling