Het vastleggen van de bijzonderste momenten

De bijzonderste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk graag met mooie beelden vast gelegd hebben. De mooie, emotionele en waardevolle momenten… Foto’s waar je een lach van op je gezicht krijgt. Vinden jullie het spannend om op de foto te gaan? Dat maakt niet uit. Ik zorg er graag voor om jullie op je gemak te laten voelen waardoor er spontane beelden ontstaan.

Investering

De mooiste foto’s komen in een album, waarbij jullie ook inbreng in hebben. Deze albums zijn van zeer goede kwaliteit met stevige bladzijdes.

Aan welke investering moet je denken met mij als bruidsfotograaf?

Ik heb verschillende pakketten samengesteld, waarbij jullie kunnen kijken welke het beste bij jullie past. De prijzen zijn inclusief BTW en meer uren zijn mogelijk. Bij elk pakket krijg je standaard een enthousiaste fotograaf, een mooi album, een kennismakingsgesprek en natuurlijk een afspraak om de details door te nemen!

Bruidsshoot Ultra luxe
1999,-
10 uur fotografie
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Trouwalbum 30 x 30 cm
48 blz. – album
Preview volgende dag van 10 fotos
Ong. 450 fotos op een CG-Fotodesign USB
Bruidsshoot Medium
999,-
6 uur fotografie
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Trouwalbum 20 x 20 cm
19 blz. – album
Ong. 250 fotos op een CG-Fotodesign USB
 
Bruidsshoot Basic
629,-
4 uur fotografie
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Klein album 15 x 15 cm
15 blz. – album
Ong. 150 fotos via Wetransfer
 

Bruidsfotografie J&A

Het herbeleven van een trouwdag is heel bijzonder. Janneke en Anna kregen deze kans tijdens een weekend bruidsworkshop. Daar heb ik de onderstaande backstage beelden geschoten. Lees hier meer in het blogbericht.

« van 2 »

Bruidsfotografie tijdens een workshop

Het uitbreiden van mijn kennis over fotografie en skills doe ik regelmatig met workshops. Zo heb ik ook een bruidsworkshopweekend gevolgd, waarbij ik veel tips en tricks gekregen heb om jullie dag mooi in beeld te krijgen. Hieronder een aantal foto’s, wil je hier meer over lezen? Klik dan op deze link om naar mijn blogbericht te gaan.

Review

5/5
Ik ken Chelsey en haar kwaliteit als fotograaf al jaren en het was dus ook geen lang denkwerk om haar te vragen om onze bruiloft vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik heb er geen moment spijt van gehad, want alles van voorbereiding tot de dag zelf is in detail vastgelegd. Alle gasten staan op de foto, alle gebeurtenissen zijn gevolgd. Het is duidelijk dat ze haar passie in kan zetten voor een gebeurtenis waar niets volgens plan gaat en waar dingen gelijk goed gefotografeerd moeten worden. We zijn enorm blij.
Bruidsfotografie CG-Fotodesign
M&A

Enthousiast geworden en wil je een kennismakingsgesprek?     Neem nu contact op