Inbegrepen albums

Uit de onderstaande covers kunnen jullie kiezen. De albums zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Portugal. 

Suede album

Deze zachte suede stof is een chique stof wat erg populair is. 

Kunstleder album

Een strakke en nette uitstraling heb je met kunstleder.

Linnen album

Dit is de standaard linnen stof die bij veel albums voorkomt.

Kies je kleur

Suede

Kunstleder

Linnen

Extra afname

Namen gelijmd op cover

Een tekst op de voorkant is een mooie toevoeging op het album. De finishing touch op je album.

€ 34

Laser gravering op cover

Om een luxe sfeer te creëren kun je kiezen om de namen op de voorkant te graveren met een laser. Je hebt keuze uit decoratie om de namen.

€ 42

Bewaar box

Om het album mooi te houden, kun je deze bewaren in een bewaarbox. Deze bewaarbox heeft hetzelfde materiaal en kleur als je gekozen album.
Op de afbeelding staat de bewaarbox voor de suede versie.

€ 79

Andere mogelijkheden

Luxe album

Dit album bestaat uit twee delen. De voorkant is van suede en de achterkant van kunstleer. Dit album is inclusief gelaserde namen.

€ 259 voor een 25x25cm

Album met houten cover

Voor een ultra luxe album kies je voor het album met een wood cover. De ultieme vintage look en daarbij ook stoer en sierlijk. Dit album is inclusief gelaserde namen, bewaarbox en is alleen te bestellen vanaf 30x30cm

€ 359 voor een 30x30cm

Losse prints dik

10 matte stevige prints op 25x25cm + een bewaarbox van 30x30cm. De prints kun je afwisselend neerzetten in de bijgeleverde houder.

Vanaf € 230

Losse prints dun

Losse prints om te plakken in een plakboek of gewoon om zo te bekijken. Vanaf 10x15cm. Deze prints worden in Nederland gemaakt.

Vanaf € 3,- per print

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een formaat van 30×20 cm en zijn allen voorzien van een ophangsysteem. Dit wordt allemaal in Nederland gemaakt en hierdoor sneller leverbaar.

Foto op geborsteld Aluminium

Een zwart wit foto op een geborstelde aluminium plaat, komt extra mooi uit. De plaat is voorzien van een geborstelde nerf. Dit zorgt voor een stoerdere look en structuur.

Vanaf € 49

Foto op plexiglas

De foto wordt achter plexiglas gelijmd. Deze methode kun je ook in musea tegenkomen. De kleuren komen tot leven en de foto zelf blijft langer goed, omdat deze niet snel beschadigd.

Vanaf € 64

Foto op hout

De foto is gedrukt op geschaafd vuurhout. Je foto krijgt hierdoor een wood uitstraling en zijn behandeld met white wash.

Vanaf € 49

Foto op dibond

Een foto gedrukt op een dibond plaat van 3mm. De foto wordt op een matte ondergrond gedrukt, waardoor er geen dingen in weerspiegelen. Dit geeft een chique uitstraling.

Vanaf € 42

Chromaluxe hoogglans

In deze hoogglans Chomaluxe plaat komen de kleuren perfect uit. Dit wordt op een speciale manier gemaakt en is een parel aan de muur.

Vanaf € 42

Pack set

Een pack set is leuk om te delen met jullie dierbaren. Zelf houden jullie het grote album. De kopieën kunnen jullie weggeven. Vaak wordt dit weggegeven aan de ouders.

Bij een pack set zit inbegrepen: 

  • het inbegrepen album op groot formaat (vanaf 25x25cm)
  • het album in 2 kleine kopieën > 15x15cm 
  • een bewaarbox voor het grote album
€ 389