Zwangerschaps shoot N & L

Zwanger zijn van je eerste kindje is super speciaal. Je kan niet wachten op het mooiste moment van je leven.

Hun eerste kindje

De Veluwe is echt een van mijn lievelings locaties om te shooten! Ik heb een aantal mooie fotografie plekjes op bijvoorbeeld de Posbank, waar ik mijn klanten naar toe laat komen voor mooie momenten.

Zo ook dit mooie stel. In 2020 heb ik een gezinsshoot voor hen verzorgd. Daardoor hadden ze mij nog in gedachte voor een volgende shoot. Nanda & Luuk zijn in verwachting van een jongetje. Rond de 30e week spraken we af voor een zwangerschaosshoot.

Rond de 30e week is de buik meestal al flink aan het groeien en hoe mooi is het om hier later nog eens naar te kunnen kijken. Een zwangerschap is zo speciaal, er groeit gewoon een wondertje in je! Dit maak je niet vaak mee, dus alle momenten samen moet je koesteren.

Het was heel leuk om Nanda en Luuk weer voor de lens te hebben! Ze hadden mij voor een half uur geboekt, met het oog dat ze ook een newbornshoot willen als de kleine er is. Zo leuk! De shoot verliep heel goed en ongedwongen. Ze genoten ervan en waren lekker henzelf. Dat vind ik heel belangrijk bij fotoshoots, dat je jezelf herkent en lekker ontspannen bent.

Nanda & Luuk, veel plezier met de foto’s en veel geluk samen!

Shoot boeken!

Ook in verwachting?

Ben jij ook zwanger en wil je samen met je partner een zwangerschapsshoot? Ik wil jullie graag samen vastleggen!

Neem contact op Meer informatie

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders