Zussenshoot voor moederdag

Een zussenshoot op de Posbank als verassing voor moederdag.

Moederdagcadeau

Voor moederdag wilden deze twee lieve zusjes mama een heel bijzonder cadeau geven. Een zussen fotoshoot + een grote 90 x 60 cm wanddecoratie met een foto van hun twee.

Samen met papa hebben de zusjes Esmee en Fleur dit stiekem geregeld als verassing voor mama. Ze zijn samen naar de winkels gegaan om speciaal voor de fotoshoot nieuwe leuke kleding te halen. Mama mocht niks door hebben, dus hebben ze deze kleding tot na moederdag bewaard bij opa en oma.

Op de dag van de zussenshoot was mama aan het werk, zodat de twee zusjes zich lekker op konden laten maken. De buurvrouw had hun haren gekruld en ze hadden hun nieuwe outfits aan, om zo echt te shinen op de foto’s. De fotoshoot was op de Posbank, op een van mijn favoriete plekjes.

Ze waren zo blij met de foto’s, dat ze alle foto’s hebben afgenomen. Ze ontvingen deze foto’s op een CG-Fotodesign USB-stick en hadden gekozen voor de chromaluxe hoogglans wanddecoratie, met aluminium ophangframe. Het formaat van de wanddecoratie dat ze hebben gegeven is 90x60cm.

Op moederdag ontving ik een geweldig blij berichtje van hun mama. Ze was super blij met de foto’s en ze had helemaal niks door. Zo leuk!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders