Trouwfotografie H&M

Een bruiloft geregeld in 2 weken, dit bruidspaar kreeg het voor elkaar!

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

De bruiloft

Hussein en Mylene benaderden mij met de vraag of ik 2 weken later hun bruiloft wilde fotograferen. Na het horen van hun verhaal, heb ik die dag gelijk vrij genomen bij mijn baan in loondienst en heb ik hun bruiloft gefotografeerd.

Het bruidspaar is getrouwd in Gemeentehuis Westervoort, waar ze werden getrouwd door trouwambtenaar Sanne Hoogveld-Kniest van Uniek Trouwen.

Na het ja-woord zijn we met z’n allen naar Zevenaar gereden, waar het bruidspaar met hun dierbaren heerlijk konden genieten van de Indische hapjes en drankjes. Er was een mooie hoek en een lange tafel gereserveerd voor de gasten bij Eetlokaal Zevenaar.

Tussendoor heb ik het bruidspaar even meegenomen voor de bruidsshoot. Naast Eetlokaal Zevenaar is een B&B gevestigd: B&B Huis Sevenaer. De eigenaar kwam naar ons toe: ‘ik heb bij mijn B&B een mooie tuin. Als jullie willen kunnen jullie daar ook foto’s maken?’ En dat hebben we gedaan. Super leuk en wat een mooie plek!

Het bruidspaar ontving van mij een 30×30 cm trouwalbum, handgemaakt in Portugal. Ze hebben gekozen om hun namen te laten graveren met een laser op de cover.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Een bijzondere dag

Yes we do!

Zijn jullie enthousiast geworden over deze foto’s en willen jullie mij ook boeken als bruidsfotograaf? Dat lijkt mij heel tof! Als je hieronder jullie gegevens invoert, kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen!

Bruidsfotografie

Willen jullie meer informatie over bruidfotografie en pakketten? Klik hieronder dan verder naar mijn bruidsfotografie diensten pagina.

Bruidsfotografie bekijken Meer bruiloften

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders