Supalicious band

Een fotoshoot met een hechte rock en pop coverband.

That's delicious!

SUPALICIOUS is een rock pop coverband dat in juli 2023 voor het eerst samen op de planken stond in The Waterhole live music bar in Amsterdam. Daar begon hét geweldige avontuur en stonden ze flak erna al op de vierdaagse feesten in Nijmegen te shinen.

Om hun socials en website wat meer op te vullen, vroegen ze mij om een zakelijke fotoshoot in te plannen. Een fotoshoot om deze coverband te fotograferen hoe ze zijn. Groepsfoto’s en individuele foto’s.

Een van de bandleden had het Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen geregeld als fotolocatie. Zo gaaf dat we het hele pand mochten gebruiken van binnen. De Vereeniging had ook precies de uitstraling die ze voor ogen hadden voor de foto’s. Ze wilden een filmische uitstraling en het rood mocht vaker terugkomen vanwege hun huisstijl. Zelf hadden ze daarom ook bordeaux en wit aan.

Ter assistentie was mijn broertje mee, zodat hij mij kon helpen met het verplaatsen van licht en positioneren. Ook hadden we een leuke klik met de bandleden. Wat een gezellige en grappig mensen! We hebben de fotoshoot met plezier vastgelegd.

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders