Pre-weddingshoot S&V

Een pre-weddingshoot met echte trouwkleding, een half jaar voor hun bruiloft.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Voordat ze gingen trouwen...

In mei 2022 zeiden S&V het ja-woord tegen elkaar, in het prachtige Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Een half jaar voor de bruiloft heb ik een pre-weddingshoot vastgelegd voor hun.

Een pre-weddingshoot is een fotoshoot dat een paar maanden voor de echte bruiloft plaats vindt. Je kan dan alvast wennen aan mij als fotograaf en aan de camera. Bij deze shoot was het iets anders, want voor hun bruiloft hadden ze al een kennis als fotograaf. Ze wilden wel heel graag de pre-weddingshoot bij mij. Super tof!

De wens van het bruidspaar was om de fotoshoot in hun trouwkleding te doen. Het pak van de bruidegom en zelfgemaakte jurk van de bruid waren in augustus 2021 klaar. De shoot kon beginnen! Het bruidspaar was bij elkaar tijdens de voorbereidingen en kwamen ook samen aan in Sonsbeekpark Arnhem, waar we in het gouden uurtje de foto’s maakten.

Ze zagen er van top tot teen geweldig uit, haren netjes, make-up op, zelf gemaakte trouwkleding aan. Ik vond het bijzonder dat ik het bruidspaar al in hun trouwkleding mocht zien! De dierbaren zagen hun trouwkleding pas tijdens hun bruilfot, een half jaar later.

We zijn op veel mooie plekken bij het Sonsbeekpark geweest, wat een magische avond!

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

De pre-weddingshoot

Wat zeggen anderen

Yes we do!

Enthousiast geworden van de trouwfoto’s, teksten en de pakketten over bruidsfotografie? Wil je een kennismakingsgesprek inplannen om een van deze pakketten door te nemen?

Super leuk! Vul je hieronder het formulier in met jullie interesses? Jullie krijgen z.s.m. een reactie!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders