Pre-weddingshoot S&V

Een pre-weddingshoot met echte trouwkleding, een half jaar voor hun bruiloft.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Voordat ze gingen trouwen...

In mei 2022 zeiden S&V het ja-woord tegen elkaar, in het prachtige Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Een half jaar voor de bruiloft heb ik een pre-weddingshoot vastgelegd voor hun.

Een pre-weddingshoot is een fotoshoot dat een paar maanden voor de echte bruiloft plaats vindt. Je kan dan alvast wennen aan mij als fotograaf en aan de camera. Bij deze shoot was het iets anders, want voor hun bruiloft hadden ze al een kennis als fotograaf. Ze wilden wel heel graag de pre-weddingshoot bij mij. Super tof!

De wens van het bruidspaar was om de fotoshoot in hun trouwkleding te doen. Het pak van de bruidegom en zelfgemaakte jurk van de bruid waren in augustus 2021 klaar. De shoot kon beginnen! Het bruidspaar was bij elkaar tijdens de voorbereidingen en kwamen ook samen aan in Sonsbeekpark Arnhem, waar we in het gouden uurtje de foto’s maakten.

Ze zagen er van top tot teen geweldig uit, haren netjes, make-up op, zelf gemaakte trouwkleding aan. Ik vond het bijzonder dat ik het bruidspaar al in hun trouwkleding mocht zien! De dierbaren zagen hun trouwkleding pas tijdens hun bruilfot, een half jaar later.

We zijn op veel mooie plekken bij het Sonsbeekpark geweest, wat een magische avond!

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

De pre-weddingshoot

Wat zeggen anderen

10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan
10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan

Yes we do!

Enthousiast geworden van de trouwfoto’s, teksten en de pakketten over bruidsfotografie? Wil je een kennismakingsgesprek inplannen om een van deze pakketten door te nemen?

Super leuk! Vul je hieronder het formulier in met jullie interesses? Jullie krijgen z.s.m. een reactie!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders