Newbornshoot baby Colin

Het is zo leuk als mensen vaker bij je terug komen. Van een familieshoot, naar een zwangerschapsshoot, naar een newbornshoot!

Nog zo klein...

Baby Colin is op de foto’s twee weekjes oud. Na even tot rust te zijn gekomen met papa en mama, waren ze toe aan een newbornshoot. De newbornshoot vond plaats in Westervoort bij het gezin thuis.

De ouders N&L heb ik leren kennen bij een gezinsshoot met de hele familie. Vervolgens waren ze in verwachting van een wondertje en hebben ze mij geboekt voor een zwangerschapsshoot. Allebei de fotoshoots vonden plaats op mooie plekken op de Posbank in Rheden. En toen de kleine Colin op de wereld was gekomen, vroegen ze mij voor een newbornshoot. Zo leuk als mensen meerdere keren bij je terugkomen voor een fotoshoot!

En wat een liefde spat eraf bij de ouders. Ze zijn zo trots op elkaar en op hun kleine jongen.

Wat anderen zeggen...

10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan
10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders