Newbornshoot baby Colin

Het is zo leuk als mensen vaker bij je terug komen. Van een familieshoot, naar een zwangerschapsshoot, naar een newbornshoot!

Nog zo klein...

Baby Colin is op de foto’s twee weekjes oud. Na even tot rust te zijn gekomen met papa en mama, waren ze toe aan een newbornshoot. De newbornshoot vond plaats in Westervoort bij het gezin thuis.

De ouders N&L heb ik leren kennen bij een gezinsshoot met de hele familie. Vervolgens waren ze in verwachting van een wondertje en hebben ze mij geboekt voor een zwangerschapsshoot. Allebei de fotoshoots vonden plaats op mooie plekken op de Posbank in Rheden. En toen de kleine Colin op de wereld was gekomen, vroegen ze mij voor een newbornshoot. Zo leuk als mensen meerdere keren bij je terugkomen voor een fotoshoot!

En wat een liefde spat eraf bij de ouders. Ze zijn zo trots op elkaar en op hun kleine jongen.

Wat anderen zeggen...

10
Heel prettige samenwerking met Chelsey

Het samenwerken met Chelsey wordt enorm aangeraden. Zij denkt erg fijn mee in de voorbereidingen, en is op het evenement een prettige, kalme maar gepassioneerde aanwezigheid. Ze heeft oog voor haar omgeving en de leuke momenten op een avond. Ook is het makkelijk met haar te communiceren. Chelsey heeft voor ons heel mooie foto's gemaakt, van portretten op de rode loper tot sfeerbeelden van diner en feest. Zowel de gasten als de sfeer zijn prachtig vastgelegd. Wij hebben een heleboel foto's om met trots terug te kijken op ons evenement!

Jonge Balie Gelderland
Arnhem - 10-07-2024
Beveelt aan
10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders