Loveshoot N&M

How to keep it real is een term die veel onder de fotografen wordt gebruikt. Hoe krijg je jouw klant zo spontaan mogelijk op de foto?

#Keepitreal

Op 25 januari 2020 heb ik deelgenomen aan de workshop ‘How to keep it real’ van Peter Lammers in Deventer. De naam zegt het al, How to keep it real. Tijdens de workshop zijn we dieper ingegaan op de vraag: Hoe kun je spontane beelden creëren, zonder onnatuurlijke poses? Verschillende voorbeelden kwamen aan bod met o.a. leuke oefeningen waarvan je handen meteen beginnen te jeuken. Het gaat er vooral om dat het koppel gerust wordt gesteld en dat ze niet te veel met de fotograaf bezig zijn.

De workshop begon bij Peter op kantoor bij De Leeuwenbrug in Deventer. Daar kregen we eerst theorie met wat voorbeelden. We sloten de dag af met een loveshoot met Nathalie & Marco, waarmee we de theorie gelijk in praktijk konden brengen. Peter liet ons zien hoe hij de loveshoot aan zou pakken en leerde ons de fijne kneepjes van het vak. Al snel was het stel van het mooie moment aan het genieten en vergaten ze dat er allemaal fotografen omheen stonden. En dat is wat je wil tijdens je fotoshoots!

Loveshoot plannen

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders