Loveshoot Ineke & Jan

‘We hebben nog nooit een fotoshoot gedaan. Dus we vinden het wel spannend.’

Loveshoot boeken

'We hebben nog nooit een fotoshoot meegemaakt.'

Dat was het eerste wat ik hoorde toen ik Jan en Ineke vroeg voor een loveshoot. Ik was namelijk op zoek naar een koppel voor een moment design training. Hun dochter, waarvan ik al een pre weddingshoot gedaan had, had haar ouders getagd.

Moment design training
Eind 2021 heb ik een moment design weekend workshop gevolgd bij Peter Lammers. Hij is een fulltime bruidsfotograaf en heeft ons dat weekend de fijne kneepjes geleerd van moment design. Moment design staat voor een belevenis: je onderwerp ongedwongen fotograferen. Bij de shoot stel ik wat vraagjes of geef ik jullie wat opdrachtjes. Hierdoor zijn jullie met elkaar bezig en vergeten jullie de zenuwen. Hierdoor sta je veel ontspannender op de foto.

Bij dag 1 van de workshop kregen we vooral veel theorie en deelden we kennis aan elkaar. Op dag 2 brachten we de theorie in praktijk. Iedereen mocht een eigen koppel regelen om de moment design techniek toe te passen. Op dag 2 had ik Jan en Ineke voor mijn lens, wat ik echt prachtig vond. Wat een liefdevol paar! Achteraf waren zij ook erg blij met de foto’s en ze hebben er uiteindelijk een album bij gekocht.

Loveshoot boeken

Wat anderen zeggen

10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan
10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan

Ik wil ook een loveshoot

Willen jij en je partner ook een ongedwongen, spontane en liefdevolle loveshoot? Ik wil jullie graag fotograferen!

Loveshoot boeken! Meer lezen

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders