Loveshoot Ineke & Jan

‘We hebben nog nooit een fotoshoot gedaan. Dus we vinden het wel spannend.’

Loveshoot boeken

'We hebben nog nooit een fotoshoot meegemaakt.'

Dat was het eerste wat ik hoorde toen ik Jan en Ineke vroeg voor een loveshoot. Ik was namelijk op zoek naar een koppel voor een moment design training. Hun dochter, waarvan ik al een pre weddingshoot gedaan had, had haar ouders getagd.

Moment design training
Eind 2021 heb ik een moment design weekend workshop gevolgd bij Peter Lammers. Hij is een fulltime bruidsfotograaf en heeft ons dat weekend de fijne kneepjes geleerd van moment design. Moment design staat voor een belevenis: je onderwerp ongedwongen fotograferen. Bij de shoot stel ik wat vraagjes of geef ik jullie wat opdrachtjes. Hierdoor zijn jullie met elkaar bezig en vergeten jullie de zenuwen. Hierdoor sta je veel ontspannender op de foto.

Bij dag 1 van de workshop kregen we vooral veel theorie en deelden we kennis aan elkaar. Op dag 2 brachten we de theorie in praktijk. Iedereen mocht een eigen koppel regelen om de moment design techniek toe te passen. Op dag 2 had ik Jan en Ineke voor mijn lens, wat ik echt prachtig vond. Wat een liefdevol paar! Achteraf waren zij ook erg blij met de foto’s en ze hebben er uiteindelijk een album bij gekocht.

Loveshoot boeken

Wat anderen zeggen

10
Heel prettige samenwerking met Chelsey

Het samenwerken met Chelsey wordt enorm aangeraden. Zij denkt erg fijn mee in de voorbereidingen, en is op het evenement een prettige, kalme maar gepassioneerde aanwezigheid. Ze heeft oog voor haar omgeving en de leuke momenten op een avond. Ook is het makkelijk met haar te communiceren. Chelsey heeft voor ons heel mooie foto's gemaakt, van portretten op de rode loper tot sfeerbeelden van diner en feest. Zowel de gasten als de sfeer zijn prachtig vastgelegd. Wij hebben een heleboel foto's om met trots terug te kijken op ons evenement!

Jonge Balie Gelderland
Arnhem - 10-07-2024
Beveelt aan
10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan

Ik wil ook een loveshoot

Willen jij en je partner ook een ongedwongen, spontane en liefdevolle loveshoot? Ik wil jullie graag fotograferen!

Loveshoot boeken! Meer lezen

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders