Loveshoot Ineke & Jan

‘We hebben nog nooit een fotoshoot gedaan. Dus we vinden het wel spannend.’

Loveshoot boeken

'We hebben nog nooit een fotoshoot meegemaakt.'

Dat was het eerste wat ik hoorde toen ik Jan en Ineke vroeg voor een loveshoot. Ik was namelijk op zoek naar een koppel voor een moment design training. Hun dochter, waarvan ik al een pre weddingshoot gedaan had, had haar ouders getagd.

Moment design training
Eind 2021 heb ik een moment design weekend workshop gevolgd bij Peter Lammers. Hij is een fulltime bruidsfotograaf en heeft ons dat weekend de fijne kneepjes geleerd van moment design. Moment design staat voor een belevenis: je onderwerp ongedwongen fotograferen. Bij de shoot stel ik wat vraagjes of geef ik jullie wat opdrachtjes. Hierdoor zijn jullie met elkaar bezig en vergeten jullie de zenuwen. Hierdoor sta je veel ontspannender op de foto.

Bij dag 1 van de workshop kregen we vooral veel theorie en deelden we kennis aan elkaar. Op dag 2 brachten we de theorie in praktijk. Iedereen mocht een eigen koppel regelen om de moment design techniek toe te passen. Op dag 2 had ik Jan en Ineke voor mijn lens, wat ik echt prachtig vond. Wat een liefdevol paar! Achteraf waren zij ook erg blij met de foto’s en ze hebben er uiteindelijk een album bij gekocht.

Loveshoot boeken

Wat anderen zeggen

10
Professionele en mooie foto's

Chelsey heeft erg mooie foto's van onze bruiloft gemaakt. Al onze geliefden zijn mooi in beeld gebracht. Ook de sfeer heeft Chelsey perfect kunnen vastleggen! Daarnaast is Chelsey professioneel en weet ze precies waar, hoe en op welke manier de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's en raden Chelsey aan iedereen aan!

Mylene
Westervoort - 28-12-2022
Beveelt aan
10
Ontspannen

Chelsey heeft portretfoto's gemaakt van ons team. Dat deed ze op een hele prettige manier. Ze dacht goed met ons mee en stelde iedereen op zijn gemak. Het resultaat is een serie foto's waar iedereen ontspannen op staat. Daarnaast maakte ze een aantal sfeerfoto's die ook bijzonder goed gelukt zijn en passen bij het doel waar we ze voor nodig hebben. Daarin denkt Chelsey ook goed mee.

Margriet
Arnhem - 16-12-2022
Beveelt aan

Ik wil ook een loveshoot

Willen jij en je partner ook een ongedwongen, spontane en liefdevolle loveshoot? Ik wil jullie graag fotograferen!

Loveshoot boeken! Meer lezen

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders