Livestream Seminar

Een livestream vol toffe sprekers tijdens de seminar voor fotografen.

Livestream en live event

Peter Lammers (bruidsfotograaf YourWeddingPhotos in Deventer) organiseerde een seminar over het sterker maken van je onderneming als fotograaf.

Omdat we in een corona tijd zaten, is de seminar live uitgezonden via een livestream. Die verzorgde ik vanuit Livestream Nederland. We waren live via Zoom, zodat de mensen ook vragen in de chat konden stellen. Ook maakte ik tussendoor foto’s.

Peter was presentator van de seminar. Hij vertelde zijn eigen ervaring over het ondernemen als bruidsfotograaf. Gert en Pieter van iBeeld lieten de mooie handgemaakte albums van Koylab zien, die in Portugal gemaakt worden (die zitten ook bij mijn bruidspakketten inbegrepen). Miranda van Dit is Zinvol vertelde over haar manier van ondernemen en coaching, zonder goeroe gedoe. Yvonne Lagewaard van Dreambrand vertelde over het online naar buiten brengen van jouw bedrijf via je branding en website. Josien Smit van Two Sparkle werd geïnterviewd door Peter over hoe ze de afgelopen jaren gegroeid is in haar fotografiebedrijf.

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders