Laguna Flora, Pauline Smulders

Pauline heeft haar droom gerealiseerd. Ze heeft er veel moeite voor gedaan, met behulp van ABGL.

Shoot boeken

Van droom tot werkelijkheid

Voor ABGL en Geerts & Partners word ik vaker ingezet om foto’s te maken voor bepaalde artikelen. Ze zetten hun mensen in om overheidsfuncties tijdelijk te vervullen, waarbij er in de tussentijd wordt gezocht naar een vaste vervanging. Ook zetten ABGL en Geerts & Partners zich in voor ondernemers, om hun te helpen met het opstarten van hun bedrijf.

Zo kwam de droom van enthousiaste Pauline Smulders uit om haar eigen kledingwinkel voor langere dames op te richten, genaamd Laguna Flora. Zelf liep Pauline er vaak tegen aan dat veel kleding te kort was bij haar benen of armen, vanwege haar lengte. Maar daar heeft ze nu een oplossing voor gevonden. Nu kunnen ook de langere dames geslaagd thuis komen van een dagje shoppen!

Haar bedrijf is in augustus 2022 geopend en staat in het centrum van Rhenen.┬áVanuit ABGL werd er een artikel geschreven over het proces dat Pauline heeft afgelegd, samen met ABGL. Hier konden de foto’s niet ontbreken, waarbij ik bij haar winkel langs ben gegaan. En wat ziet de winkel er ook prachtig uit, met mooie duurzame kleding en accessoires! Dat is een kijkje waard ;-).

Ook een zakelijke shoot?

Wil jij aan jouw klanten laten zien wie jij bent, wat jij doet en wat jouw bedrijf inhoudt? Ik help je graag verder met de fotografie.

Zakelijke fotografie

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders