Duurzaam Trouwen beurs Arnhem

Op 21 januari sta ik als trouwfotograaf leverancier op de Duurzaam Trouwen beurs in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Trouwfotograaf op de trouwbeurs

Op 21 januari sta ik met veel andere leveranciers op de Duurzaam Trouwen beurs in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Het Openluchtmuseum is een historische plek waar ik vroeger twee keer per jaar met school en ook vaker met het gezin heen ging. We maakten zelf muren van klei en stro, leerden hoe ze vroeger papier maakten en reden rond op fietsen met een mega voorwiel. Allemaal leuke herinneringen en een leerzame tijd.

Ook heeft het Openluchtmuseum zich opengesteld voor trouwerijen. Voor bruidsparen die de liefde willen vieren en aan elkaar verbonden willen worden op een geweldige historische plek 🥰. En toevallig ken ik het eerste bruidspaar dat daar trouwde in 1995!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar trouwinspiratie? Kom dan gezellig langs bij deze trouwbeurs. De entree is gratis, wel graag aanmelden via de website: duurzaam-trouwen.nl/arnhem/

Zie ik jullie daar?✨

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders