Heating Group International

Voor o.a. de website van Heating Group International is er een fotoshoot geweest om de sfeer zo goed mogelijk vast te leggen.

Zakelijke shoot boeken

Zakelijke bedrijfsshoot

Onlangs kwam ik via mijn doordeweekse baan (Pixel Creation) terecht bij Heating Group International. Zij waren toe aan nieuwe, frisse foto’s voor op de website.

Heating Group International is een bedrijf dat elektrische verwarmingen produceert en aanlegt, gevestigd in Wijchen. Bij Pixel doen we veel voor hen. Van een nieuwe website en SEO, tot drukwerk en het opstellen van een huisstijl.

Het grote doel van de shoot was om echt de sfeer van het bedrijf en de werknemers op de werkvloer te laten zien. Maar ook was er belang bij wat detailfoto’s, productfoto’s en portretfoto’s van alle medewerkers die worden gebruikt in Outlook. Foto’s van het pand, kantoren en de vervoersbus mochten natuurlijk ook niet ontbreken!

Overal op de website worden mijn gemaakte foto’s al gebruikt. De meeste komen terug op de over ons pagina. De foto opdracht is onder naam van Pixel Creation gegaan. Vanuit beide partijen mag ik alle foto’s (waar mensen onherkenbaar in beeld staan) gebruiken ter portfolio.

Zakelijke shoot boeken

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders