Gezinsshoot op de Veluwe

Een gezinsshoot en zwangerschapsshoot in één, bij een mooie locatie op de Posbank.

Gezinsshoot boeken

Liefdevolle familie

Met dit mooie gezin had ik tijdens het gouden uurtje afgesproken om te shooten. Het gouden uurtje is het moment wanneer de zonsondergang start, totdat deze onder gaat. Je hebt dan een uur om in het magische licht te fotograferen.

De mama van dit gezin was zwanger van haar derde kind, waardoor we een zwangerschaps shoot en gezinsshoot gecombineerd hebben. De liefde straalde van dit gezin af. Zo mooi om te zien! En wat vinden de kinderen het leuk dat ze een zusje krijgen. De fotoshoot was in het mooie Posbank in Rheden (Veluwe).

Wat anderen zeggen

10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan
10
Een prachtige fotoshoot die we zeker vaker gaan laten doen!

Voor moederdag enorm verrast met een prachtige fotoshoot van onze 2 dochters. Chelsey is enorm vakbekwaam, neemt uitgebreid alle tijd, communicatie is heel duidelijk en tijdens de fotoshoot hebben onze meiden enorm genoten van alle grappen en gezelligheid. We bevelen Chelsey dan ook voor de volle 100% aan bij iedereen en kunnen zelf niet wachten tot we een shoot kunnen doen met het hele gezin.

Linda
Westervoort - 19-05-2023
Beveelt aan

Ik wil ook een gezinsshoot!

Ben je enthousiast geworden over de foto’s? Wil je ook samen met je gezin een gezinsshoot? Super leuk, dan wil ik jullie graag fotograferen!

Gezinsshoot boeken

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders