Gezinsshoot op de Veluwe

Een gezinsshoot en zwangerschapsshoot in één, bij een mooie locatie op de Posbank.

Gezinsshoot boeken

Liefdevolle familie

Met dit mooie gezin had ik tijdens het gouden uurtje afgesproken om te shooten. Het gouden uurtje is het moment wanneer de zonsondergang start, totdat deze onder gaat. Je hebt dan een uur om in het magische licht te fotograferen.

De mama van dit gezin was zwanger van haar derde kind, waardoor we een zwangerschaps shoot en gezinsshoot gecombineerd hebben. De liefde straalde van dit gezin af. Zo mooi om te zien! En wat vinden de kinderen het leuk dat ze een zusje krijgen. De fotoshoot was in het mooie Posbank in Rheden (Veluwe).

Wat anderen zeggen

10
Professionele en mooie foto's

Chelsey heeft erg mooie foto's van onze bruiloft gemaakt. Al onze geliefden zijn mooi in beeld gebracht. Ook de sfeer heeft Chelsey perfect kunnen vastleggen! Daarnaast is Chelsey professioneel en weet ze precies waar, hoe en op welke manier de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's en raden Chelsey aan iedereen aan!

Mylene
Westervoort - 28-12-2022
Beveelt aan
10
Ontspannen

Chelsey heeft portretfoto's gemaakt van ons team. Dat deed ze op een hele prettige manier. Ze dacht goed met ons mee en stelde iedereen op zijn gemak. Het resultaat is een serie foto's waar iedereen ontspannen op staat. Daarnaast maakte ze een aantal sfeerfoto's die ook bijzonder goed gelukt zijn en passen bij het doel waar we ze voor nodig hebben. Daarin denkt Chelsey ook goed mee.

Margriet
Arnhem - 16-12-2022
Beveelt aan

Ik wil ook een gezinsshoot!

Ben je enthousiast geworden over de foto’s? Wil je ook samen met je gezin een gezinsshoot? Super leuk, dan wil ik jullie graag fotograferen!

Gezinsshoot boeken

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders