Gezinsshoot in het gouden uurtje

Deze familie heeft opa en oma verrast met foto’s van de kleinkinderen.

Shoot boeken

Cadeautje

Nog even en dan zijn de opa en oma van deze kleinkinderen 60 jaar getrouwd. Ze hadden in gedachte om als cadeau een foto van de kleinkinderen in een mooie lijst te geven. Maar daarvoor hadden ze eerst foto’s nodig.

De familie boekten een gezinsshoot van een uur, met 20 foto’s inbegrepen foto’s. We spraken af tijdens het gouden uurtje op een mooie plek bij de Posbank (Veluwe in Rheden). En wat was de lucht mooi! Ik vind dit wel echt het mooiste moment van de dag voor een fotoshoot.

Voor de shoot geef ik altijd een kledingadvies voor wat wel en minder mooi staat op de foto’s. Dan is het leuk om te zien dat er moeite voor gedaan wordt. Pasteltinten doen het altijd heel goed op foto’s!

Bij een gezinsshoot probeer ik altijd verschillende combinaties te fotograferen. Het hele gezin samen, de kids samen, iedereen apart, iedereen met papa, iedereen met mama, noem maar op. Door middel van vraagjes en opdrachtjes tijdens de gezinsshoot, werden ze lekker ontspannen op de foto.

De familie heeft extra foto’s afgenomen, de twee prints voor opa en oma en twee prints voor hunzelf. Beide prints voor hunzelf zijn afgedrukt op 30 x 40 cm. Één daarvan werd gedrukt op een geborstelde aluminium plaat.

Gezinsshoot boeken

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders