Een cadeautje voor mama

Een gezinsshoot voor mama’s verjaardag. Dat leuke cadeautje gaven papa en de kids.

Gezinsshoot boeken

Herfst gezinsshoot

Mama Debbie heeft voor haar verjaardag een gezinsshoot cadeau gekregen van haar vriend (en papa) Jaap en hun kindjes. Zelf was ze niet echt van de foto’s, maar ze houdt wel heel erg van de herfst. Ze wordt zo vrolijk van alle mooie herfstkleuren, de natuur ziet er dan ineens zo anders uit.

Voor de shoot hebben we afgesproken bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Achter het mooie landhuis heb je een prachtig bos, wat volledig in herfstkleuren was veranderd. Overal lagen er bruine bladeren, vooral het oudste kindje vond het heel leuk om hiermee te gooien.

Voor een shoot geef ik altijd een kledingadvies voor wat wel en minder mooi staat op de foto’s. Dan is het leuk om te zien dat je klanten er echt moeite voor gedaan hebben. Zij hadden als thema mintgroen gekozen. Iedereen had een kledingstuk in dezelfde kleur, waardoor het heel mooi en compleet oogt op de foto’s. Pastel kleuren zien er altijd mooi en zacht uit op de foto’s.

Wat verder ook leuk vindt, is dat mensen er soms echt een dagje uit van maken. Dit leuke gezinnetje ging na de shoot genieten van overheerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Schaarsbergen.

Album + upgrade

Bij het pakket zat er een album inbegrepen van 15 x 15 cm. Ze hebben dit album geüpgraded naar een formaat van 20 x 20 cm. Zo kunnen ze nog meer genieten van de foto’s! Ook hebben ze 2 losse prints besteld, om in een lijstje cadeau te doen aan de opa en oma’s.

Ik wil ook een gezinsshoot!

Wat anderen zeggen

10
Heel prettige samenwerking met Chelsey

Het samenwerken met Chelsey wordt enorm aangeraden. Zij denkt erg fijn mee in de voorbereidingen, en is op het evenement een prettige, kalme maar gepassioneerde aanwezigheid. Ze heeft oog voor haar omgeving en de leuke momenten op een avond. Ook is het makkelijk met haar te communiceren. Chelsey heeft voor ons heel mooie foto's gemaakt, van portretten op de rode loper tot sfeerbeelden van diner en feest. Zowel de gasten als de sfeer zijn prachtig vastgelegd. Wij hebben een heleboel foto's om met trots terug te kijken op ons evenement!

Jonge Balie Gelderland
Arnhem - 10-07-2024
Beveelt aan
10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders