Een cadeautje voor mama

Een gezinsshoot voor mama’s verjaardag. Dat leuke cadeautje gaven papa en de kids.

Gezinsshoot boeken

Herfst gezinsshoot

Mama Debbie heeft voor haar verjaardag een gezinsshoot cadeau gekregen van haar vriend (en papa) Jaap en hun kindjes. Zelf was ze niet echt van de foto’s, maar ze houdt wel heel erg van de herfst. Ze wordt zo vrolijk van alle mooie herfstkleuren, de natuur ziet er dan ineens zo anders uit.

Voor de shoot hebben we afgesproken bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Achter het mooie landhuis heb je een prachtig bos, wat volledig in herfstkleuren was veranderd. Overal lagen er bruine bladeren, vooral het oudste kindje vond het heel leuk om hiermee te gooien.

Voor een shoot geef ik altijd een kledingadvies voor wat wel en minder mooi staat op de foto’s. Dan is het leuk om te zien dat je klanten er echt moeite voor gedaan hebben. Zij hadden als thema mintgroen gekozen. Iedereen had een kledingstuk in dezelfde kleur, waardoor het heel mooi en compleet oogt op de foto’s. Pastel kleuren zien er altijd mooi en zacht uit op de foto’s.

Wat verder ook leuk vindt, is dat mensen er soms echt een dagje uit van maken. Dit leuke gezinnetje ging na de shoot genieten van overheerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Schaarsbergen.

Album + upgrade

Bij het pakket zat er een album inbegrepen van 15 x 15 cm. Ze hebben dit album geüpgraded naar een formaat van 20 x 20 cm. Zo kunnen ze nog meer genieten van de foto’s! Ook hebben ze 2 losse prints besteld, om in een lijstje cadeau te doen aan de opa en oma’s.

Ik wil ook een gezinsshoot!

Wat anderen zeggen

10
Professionele en mooie foto's

Chelsey heeft erg mooie foto's van onze bruiloft gemaakt. Al onze geliefden zijn mooi in beeld gebracht. Ook de sfeer heeft Chelsey perfect kunnen vastleggen! Daarnaast is Chelsey professioneel en weet ze precies waar, hoe en op welke manier de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's en raden Chelsey aan iedereen aan!

Mylene
Westervoort - 28-12-2022
Beveelt aan
10
Ontspannen

Chelsey heeft portretfoto's gemaakt van ons team. Dat deed ze op een hele prettige manier. Ze dacht goed met ons mee en stelde iedereen op zijn gemak. Het resultaat is een serie foto's waar iedereen ontspannen op staat. Daarnaast maakte ze een aantal sfeerfoto's die ook bijzonder goed gelukt zijn en passen bij het doel waar we ze voor nodig hebben. Daarin denkt Chelsey ook goed mee.

Margriet
Arnhem - 16-12-2022
Beveelt aan

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders