Een cadeautje voor mama

Een gezinsshoot voor mama’s verjaardag. Dat leuke cadeautje gaven papa en de kids.

Gezinsshoot boeken

Herfst gezinsshoot

Mama Debbie heeft voor haar verjaardag een gezinsshoot cadeau gekregen van haar vriend (en papa) Jaap en hun kindjes. Zelf was ze niet echt van de foto’s, maar ze houdt wel heel erg van de herfst. Ze wordt zo vrolijk van alle mooie herfstkleuren, de natuur ziet er dan ineens zo anders uit.

Voor de shoot hebben we afgesproken bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Achter het mooie landhuis heb je een prachtig bos, wat volledig in herfstkleuren was veranderd. Overal lagen er bruine bladeren, vooral het oudste kindje vond het heel leuk om hiermee te gooien.

Voor een shoot geef ik altijd een kledingadvies voor wat wel en minder mooi staat op de foto’s. Dan is het leuk om te zien dat je klanten er echt moeite voor gedaan hebben. Zij hadden als thema mintgroen gekozen. Iedereen had een kledingstuk in dezelfde kleur, waardoor het heel mooi en compleet oogt op de foto’s. Pastel kleuren zien er altijd mooi en zacht uit op de foto’s.

Wat verder ook leuk vindt, is dat mensen er soms echt een dagje uit van maken. Dit leuke gezinnetje ging na de shoot genieten van overheerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Schaarsbergen.

Album + upgrade

Bij het pakket zat er een album inbegrepen van 15 x 15 cm. Ze hebben dit album geüpgraded naar een formaat van 20 x 20 cm. Zo kunnen ze nog meer genieten van de foto’s! Ook hebben ze 2 losse prints besteld, om in een lijstje cadeau te doen aan de opa en oma’s.

Ik wil ook een gezinsshoot!

Wat anderen zeggen

10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan
10
Een prachtige fotoshoot die we zeker vaker gaan laten doen!

Voor moederdag enorm verrast met een prachtige fotoshoot van onze 2 dochters. Chelsey is enorm vakbekwaam, neemt uitgebreid alle tijd, communicatie is heel duidelijk en tijdens de fotoshoot hebben onze meiden enorm genoten van alle grappen en gezelligheid. We bevelen Chelsey dan ook voor de volle 100% aan bij iedereen en kunnen zelf niet wachten tot we een shoot kunnen doen met het hele gezin.

Linda
Westervoort - 19-05-2023
Beveelt aan

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders