Bruiloft G&N in Het Paradijs

Een middeleeuws sprookje voor Gijs & Niels in Het Paradijs in Enschede.

Een Middeleeuwse Fantasy bruiloft

Gijs & Niels houden allebei erg van de middeleeuwen en fantasy tijd en karakters. Het gebruikelijke is dat één van de twee ten huwelijk wordt gevraagd. Maar dit bruidspaar vroeg elkaar ten huwelijk!

Toen kon het regelen beginnen. Ze zochten een trouwlocatie die bij hun sprookje past en die ook veel rekening houdt met vegetarisch en glutenvrij eten. De trouwlocatie was het prachtige ‘Het Paradijs in Enschede’ geworden.

Op hun trouwdag begonnen we eerst met de first look. Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst in elkaars trouwkleding, wat een speciaal moment altijd! We hebben daarna meteen de trouwshoot gedaan.

Ook hun ceremonie was speciaal. Ze waren al voor de gemeente getrouwd, dus een van hun beste vrienden was de ceremoniespreker. Ook in bijpassend outfit, net als de rest van de gasten. Na het ‘dobbelen’ mocht Gijs als eerst haar gelofte uitspreken. Na de geloftes en de mooie toespraak van hen vriend, verbonden ze elkaar met hun trouwringen. Vervolgens lieten ze elkaar nog sterker verbinden d.m.v. handfasting. Handfasting is een oud ritueel wat vooral in Ierland gebruikt werd om mensen aan elkaar te binden. Uiteindelijk kom je er samen uit en wordt het touw geknoopt. Erg bijzonder en dat maak je niet vaak mee op bruiloften.

Nadat de liefde werd bezegeld door een kus, werd de bruidstaart aangesneden en geproost. Tussen het borrelen door hadden Gijs & Niels een spel bedacht voor iedereen. Je moest foto’s maken met mensen met een harnas of een jokershoed op. Een leuke interactie voor de gasten.

In de avond was er een tweede ‘firstlook’. Gijs & Niels zijn getransformeerd naar hun tweede trouwkleding, waar ze zich beter in kunnen bewegen en in kunnen dansen. Ook in deze klederdracht hebben we trouwfoto’s gemaakt, waarbij het bruidspaar daarna het (glutenvrije) buffet opende. Een geweldige dag!

Trouwlocatie: Het Paradijs, Enschede
Trouwjurken gehuurd bij: Studio Wonderland Rental
Trouwringen: Glamira
Bruidstaart: Appeltjes van Oranje, Enschede
Make-up & Hair: Afro Hair & Beautysalon, Enschede
Foto’s: Chelsey Goldewijk, CG-Fotodesign, Westervoort

Op zoek naar een trouwfotograaf?

Worden jullie enthousiast van deze trouwfoto’s en zijn jullie ook nog op zoek naar een trouwfotograaf? Kijk dan hier voor meer informatie.

Trouwfotografie

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders