Bruiloft D&Y

Samen met second shooter Anne-Lie hebben we de bruiloft van Dirk & Yvonne gefotografeerd.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Voorbereidingen & First look

De bruiloft van Dirk en Yvonne was al een paar keer verplaatst vanwege corona en het aantal mensen dat je maar mag uitnodigen. Alleen ging de corona niet echt weg. Nu wilden ze de bruiloft wel echt door laten gaan.

Dirk en Yvonne wonen samen in Bathmen. Yvonne haar ouders en Dirk zijn moeder wonen 2 minuten van hen af. Mijn goede vriendin en secondshooter Anne-Lie was bij Dirk thuis om de voorbereidingen te fotograferen. Yvonne werd mooi gemaakt bij kapsalon Stijl in Bathmen. Toen de haren en make-up goed waren, zijn we naar haar ouderlijk huis gegaan. Daar hielp haar moeder haar met de jurk en accessoires.

Dirk kwam met de trouwauto naar Yvonne toe, waar de first look in de achtertuin plaatsvond. En wat waren ze trots op elkaar. Wat een mooi paar!

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Trouwshoot

Van de first look gingen we met het bruidspaar door naar het bos in Bathmen. Daar zijn we op veel mooie plekjes geweest voor de trouwshoot. Met een golfkar gingen we van plek naar plek, voor de mooiste plaatjes. Natuurlijk hebben we ook wat foto’s met de prachtige trouwauto gemaakt.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Ceremonie & Havensloep

Vanwege corona kon het bruidspaar niet veel mensen uitnodigen. Ze trouwden in de trouwzaal van het stadhuis van Deventer. Volgend jaar willen ze trouwen voor de kerk, waar ze iedereen kunnen uitnodigen.

Na de ceremonie kwamen ze naar buiten en daar stonden ineens al hun familieleden en vriendengroepen te juichen en te zwaaien! Zo leuk dat iedereen onverwachts gekomen is. We probeerden nog wat foto’s te maken op 1,5 meter afstand.

Na het feliciteren is het bruidspaar samen met de familie, die bij de ceremonie aanwezig was, naar Havensloep Deventer gegaan. Daar zijn ze met twee boten over de IJssel gaan varen en was voor ons deze mooie dag opgehouden.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Wat anderen zeggen

10
Professionele en mooie foto's

Chelsey heeft erg mooie foto's van onze bruiloft gemaakt. Al onze geliefden zijn mooi in beeld gebracht. Ook de sfeer heeft Chelsey perfect kunnen vastleggen! Daarnaast is Chelsey professioneel en weet ze precies waar, hoe en op welke manier de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's en raden Chelsey aan iedereen aan!

Mylene
Westervoort - 28-12-2022
Beveelt aan
10
Ontspannen

Chelsey heeft portretfoto's gemaakt van ons team. Dat deed ze op een hele prettige manier. Ze dacht goed met ons mee en stelde iedereen op zijn gemak. Het resultaat is een serie foto's waar iedereen ontspannen op staat. Daarnaast maakte ze een aantal sfeerfoto's die ook bijzonder goed gelukt zijn en passen bij het doel waar we ze voor nodig hebben. Daarin denkt Chelsey ook goed mee.

Margriet
Arnhem - 16-12-2022
Beveelt aan

Yes we do!

Enthousiast geworden van de trouwfoto’s, teksten en de pakketten over bruidsfotografie? Wil je een kennismakingsgesprek inplannen om een van deze pakketten door te nemen?

Super leuk! Vul je hieronder het formulier in met jullie interesses? Jullie krijgen z.s.m. een reactie!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders