Bruiloft D&Y

Samen met second shooter Anne-Lie hebben we de bruiloft van Dirk & Yvonne gefotografeerd.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Voorbereidingen & First look

De bruiloft van Dirk en Yvonne was al een paar keer verplaatst vanwege corona en het aantal mensen dat je maar mag uitnodigen. Alleen ging de corona niet echt weg. Nu wilden ze de bruiloft wel echt door laten gaan.

Dirk en Yvonne wonen samen in Bathmen. Yvonne haar ouders en Dirk zijn moeder wonen 2 minuten van hen af. Mijn goede vriendin en secondshooter Anne-Lie was bij Dirk thuis om de voorbereidingen te fotograferen. Yvonne werd mooi gemaakt bij kapsalon Stijl in Bathmen. Toen de haren en make-up goed waren, zijn we naar haar ouderlijk huis gegaan. Daar hielp haar moeder haar met de jurk en accessoires.

Dirk kwam met de trouwauto naar Yvonne toe, waar de first look in de achtertuin plaatsvond. En wat waren ze trots op elkaar. Wat een mooi paar!

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Trouwshoot

Van de first look gingen we met het bruidspaar door naar het bos in Bathmen. Daar zijn we op veel mooie plekjes geweest voor de trouwshoot. Met een golfkar gingen we van plek naar plek, voor de mooiste plaatjes. Natuurlijk hebben we ook wat foto’s met de prachtige trouwauto gemaakt.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Ceremonie & Havensloep

Vanwege corona kon het bruidspaar niet veel mensen uitnodigen. Ze trouwden in de trouwzaal van het stadhuis van Deventer. Volgend jaar willen ze trouwen voor de kerk, waar ze iedereen kunnen uitnodigen.

Na de ceremonie kwamen ze naar buiten en daar stonden ineens al hun familieleden en vriendengroepen te juichen en te zwaaien! Zo leuk dat iedereen onverwachts gekomen is. We probeerden nog wat foto’s te maken op 1,5 meter afstand.

Na het feliciteren is het bruidspaar samen met de familie, die bij de ceremonie aanwezig was, naar Havensloep Deventer gegaan. Daar zijn ze met twee boten over de IJssel gaan varen en was voor ons deze mooie dag opgehouden.

Geïnteresseerd in bruidsfotografie

Wat anderen zeggen

10
Professioneel en erg meedenkend.

Zeer fijne ervaring met onze trouwfoto's. Aandacht voor de persoon en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken naar onze trouwdag. Wij zouden Chelsey aan iedereen aanbevelen.

Ralph
Westervoort - 06-10-2023
Beveelt aan
10
SUPALICIOUS <3 CG-Fotodesign!

Wát een leuke band-fotoshoot hebben wij gehad en wát een prachtige foto's zijn het geworden. Chelsey is professioneel, enthousiast en de communicatie is snel, helder en lekker persoonlijk. Er was enige haast geboden bij de foto's i.v.m. onze optredens op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, maar Chelsey was erg flexibel in haar planning en we konden al snel tot een passende datum komen. We wilden de foto's niet té serieus; geen probleem voor Chelsey! Ze wist ons goed te instrueren wat resulteerde in lekker spontane foto's. Ook na de fotoshoot blijft ze betrokken (en stond bovendien vóóraan bij een van onze shows). We raden haar aan iedereen aan (en als je geluk hebt komt haar minstens even enthousiaste broertje haar assisteren tijdens de fotoshoot). In één woord TOP! ( Benieuwd naar de foto's? > www.supaliciousband.nl )

SUPALICIOUS
Arnhem/Nijmegen - 25-07-2023
Beveelt aan

Yes we do!

Enthousiast geworden van de trouwfoto’s, teksten en de pakketten over bruidsfotografie? Wil je een kennismakingsgesprek inplannen om een van deze pakketten door te nemen?

Super leuk! Vul je hieronder het formulier in met jullie interesses? Jullie krijgen z.s.m. een reactie!

Andere berichten

Design CG-Fotodesign, Realisatie: Mike Honders