‘How to keep it real’

Op 25 januari heb ik deelgenomen aan de workshop ‘How to keep it real’ van Peter Lammers. Zoals jullie al misschien in eerdere blog berichten hebben gelezen, zien jullie dat ik vaker workshops bij Peter heb gevolgd. Dit omdat Peter anders is dan andere trainers. Zijn vertelwijze is namelijk zeer interessant, leuk en boeiend.

De naam zegt het al, How to keep it real. Tijdens de workshop zijn we dieper ingegaan op de vraag: Hoe kun je spontane beelden creëren, zonder stijve poses? Verschillende voorbeelden kwamen aan bod met o.a. leuke oefeningen tijdens de training waar je handen meteen bij beginnen te jeuken. Het gaat er vooral om dat het koppel gerust wordt gesteld en dat ze niet te veel met de fotograaf bezig zijn.

Ook heb ik weer leuke cursusgenoten ontmoet en hebben we samen veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan.

We sloten de dag af met een leuke loveshoot met N&M in het bos. Peter liet ons zien hoe hij de loveshoot aan zou pakken en leerde ons de fijne kneepjes van het vak. Al snel waren N&M van het mooie moment aan het genieten die ze samen hadden en vergaten ze bijna de fotografen. En dat is wat je wil tijdens je fotoshoots!

Hieronder kun je mijn mooiste beelden bekijken die ik heb geschoten tijdens de workshop!

Wil jij ook een spontane loveshoot met je partner?     Neem nu contact op

Categorieën: Loveshoot