Zo stil was het nog nooit geweest.

Binnen zitten, binnen zitten en nog eens binnen zitten. 1,5 meter afstand houden als je toch naar buiten gaat. Er staan veel auto’s voor de deur. Mensen werken thuis waar het kan, waaronder ik. Ook voor mijn fotografie volg ik de maatregelen van het RIVM. Ik plan pas weer een shoot in als dit weer verantwoord is.

Er zijn namelijk veel mensen met vitale beroepen die hard werken voor de nodige dingen of voor het zorgen van een ander. Een boodschap vanuit mij: Chapeau, jullie zijn goed bezig en ik vind dat we met z’n allen trots op jullie mogen zijn♡!

Zelf ben ik (zoals altijd) in mijn vrije tijd veel bezig met mijn website, foto’s of social media. Alleen zie je mij nu niet vaak buiten, maar blijf ik binnen. Mijn nieuwe demo albums zijn bijvoorbeeld binnen gekomen, die er super mooi uitzien! Ook heb ik een bericht op Facebook geplaatst dat ik 100+ kaartjes heb geschreven naar ouderen van een verzorgingstehuis in Doetinchem, om ze een hart onder de riem te steken. Gelukkig kan ik mijn fulltime baan nog wel thuis uitoefenen, dus ik hoef mij zeker niet te vervelen.

Zodra het weer verantwoord is om mensen te fotograferen, wil ik met liefde een ongedwongen, ontspannen en een spontane fotoshoot van jou of jullie maken. Je kunt nu al een cadeaubon aanschaffen, leuk om weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan een loveshoot, portretfotografie of gezinsfotografie. Ik gebruik hierbij de Moment Design techniek.

Voor bruidsfotografie kun je ook bij mij zijn. Ik zou graag de mooiste dag van jullie leven willen vastleggen.

Ook kun je met mij een afspraak maken voor een ontwerp voor jouw album; we kunnen skypen om jouw wensen door te nemen en om tot een mooi resultaat te komen!

Wil jij een fotoshoot inplannen voor de toekomst? Neem nu contact op

Categorieën: Overig