Cadeau: 10% korting

Het is het drie jaar geleden dat ik mijn fotografie bedrijf CG-Fotodesign heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarvoor was ik natuurlijk al veel met fotografie bezig.

Het begon bij een woonbedrijf in Huissen, waar ik foto’s van het interieur mocht maken. Super leuk, zo’n eerste officiële opdracht bij een bedrijf. Maar toen ze vroegen naar een factuur, die ze moesten hebben voor hun boekhouding, begonnen bij mij de bellen te rinkelen.

Sinds die tijd ben ik mij gaan oriënteren op het officieel maken van mijn bedrijf en alles wat daarbij komt kijken.

Nu, drie jaar later, heb ik al veel mooie shoots mogen doen. Van loveshoots naar bruidsfotografie. Van portret- naar gezinsfotografie. Door jullie steun en support is het bedrijf geworden zoals het nu is!

Maar ook heb ik de keuze gemaakt om te investeren in mijzelf. Om mijn kennis en bedrijf uit te breiden door middel van workshops en cursussen. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Om te vieren dat CG-Fotodesign nu 3 jaar bestaat, geef ik op al mijn pakketten een korting van 10%. Ben je geïnteresseerd geworden? Stuur mij een berichtje. Of bekijk de pagina’s bruidsfotografie, loveshoot, gezinsfotografie en portretfotografie.

De actie loopt tot en met 28 februari en is twee jaar geldig.

Ja dat wil ik ook!    Geef voorkeur door


Categorieën: Ontwikkeling